Wat is er op de site nog meer te lezen

Beste clubleden van Schiedam'59,

Wederom heeft Aad weer wat van zijn grijze celinhoud met jullie gedeeld middels zijn ABC'tje van de maand.

De naam dekt volledig de lading: Het zijn Aad Broere's Colums van de maand en dat houdt in dat hij elke maand een nieuwe schrijft die geplaatst wordt in Actueel. De oude zijn allemaal terug te lezen in Historie.

Dat geldt ook voor de Kampioensrace en de Slembokaal. De nieuwe standen worden steeds aangeleverd en netjes geplaatst. Maar omdat ze elke maand op dezelfde plek te vinden zijn, leek het me niet noodzakelijk daar elke maand opnieuw speciale aandacht voor te vragen.

Toch doe ik dat dit keer wel omdat ik reacties van de leden zou wil horen. Ik wil graag een lans breken voor allen die betrokken zijn bij het beheren en onderhouden van de site. Dat geldt net zo goed voor de Uitslagenservice en de meesterpunten administratie. Worden de rubrieken gelezen, gewaardeerd? Moeten we doorgaan met het vullen van rubrieken omdat we het zelf zo graag willen. Wat vinden de leden van de foto's bij de ledenlijst enz.

Kortom; laat eens merken of jullie er iets van hebben gezien of er iets van vinden. Geef eens een complimentje of een reactie op een ABC'tje. Dat kan direct aan Aad (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of aan het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het wordt vast dankbaar aanvaard.

Webmaster: Kees Langeveld