2014-05-26 Slotdrive 2013-2014

Een heel bijzondere slotdrive dit keer, want een grote groep deelnemers bestond uit de cursisten van dit jaar. Een betere introductie in de club hadden ze zich niet kunnen voorstellen, hoe spannend dit  voor sommigen ook zal zijn geweest. Ze zijn echt in het diepe gesprongen met hun kersverse bridgekennis. Om de overgang van les naar competitie niet al te groot te maken waren er steeds rondes van 3 spellen met daar tussendoor de lekkerste hapjes. Complimenten aan alle culinaire smaakmakers!!

Tijdens de slotdrive wordt ook de balans opgemaakt van de prestaties van de leden dit seizoen en die waren er volop.

Tussen de ronden door werden de kampioenen in de diverse disciplines gehuldigd:

De parencompetitie is dit jaar gewonnen door Jan-Willem van Diepen en Jos van den Dool.

Zij wonnen ook de Slembokaal.

De complete uitslag vindt u elders op de site.

Na de tweede ronde was het de beurt aan de kampioenen van de viertallencompetitie:

Winnaars in de A-lijn: De Heeren van Scyedam, Jaco van Beest, Hans van Minnen, Jan-Willem van Diepen en Jos van den Dool.

En in de B-lijn: De Vagebonden t.w. Anneke Kool, Jo van Gerven-Kamp, Miriam Redeke en Kees Langeveld

De Cor Wever bokaal

Dit is een prijs die elk jaar door de wedstrijdleider wordt toegekend aan iemand die iets bijzonders doet voor de club. Dit jaar ging de bokaal naar Piet Meijer als waardering voor zijn assistentie bij het klaarzetten van de zaal, voordat er op maandagen gespeeld kan worden.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!