Misschien wel de gezelligste bridgeclub van Schiedam......

Clubinformatie

Clubavond: Maandag

 

Aanvangstijd:  19:30

 

Speellocatie:   

Wijkcentrum De Erker
Jan van Avennestaat 32
3117PR Schiedam

 

Clubinformatie:

Secretaris Schiedam '59

010-2470568

secretariaat@schiedam59.nl

 

Afmelden voor de
competitieavond:

maandag vóór 17:00 uur

via de Clubtelefoon:
06-25313256

of per e-mail:
schiedam59@gmail.com

 

Bankrelatie:

NL28 INGB 0003 5390 46

t.n.v. Bridgeclub Schiedam '59

te Schiedam

14 februari 2012 - Interne Viertallencompetitie

De viertallencompetitie zit er weer op. Voor het eerste met gedupliceerde spellen waardoor ook een parenscore (in butlertelling) uitgerekend kon worden.  Deze rangschikking is erg betrekkelijk omdat je slechts tegen twee paren speelt. Maar je kunt aan de hand van deze scores wel inzicht krijgen welk paar binnen een viertal de punten binnenhaalt (of dat nalaat te doen).

 

In de A-groep werd viertal Coby (Coby Huiskens, Ab Borsboom, Jan Willem van Diepen, Hans Nijssen) afgetekend eerste. In de laatste ronde werd het kampioenschap veilig gesteld door twee verpletterende zeges op de kampioenen van vorig jaar. Ab en Coby deden in de butler met ruim 20 imps per wedstrijd de grootste duit in het kampioenszakje.

 

De B-groep werd overtuigend gewonnen door Happy Hour (Antje oogendijk, Piet Heemskerk, Joa van Gerven-van Kamp, Kees van den Bos).

 

In de C-groep was het tot het allerlaatste spel erg spannend. Uiteindelijk eindigden twee viertallen gelijk, dus besliste de onderlinge wedstrijd. Daarin verloren Kees&co van team Dolk (Liselot Dolk, Fenna Noordhuizen-ter Haar, Carmen Swaerdens, Corry van Steenderen).  In afwachting van de huldiging aan het einde van het seizoen, alle kampioenen van harte gefeliciteerd.

 

Zoeken

Nieuwsbrief

Leden van BC Schiedam '59 hoeven zich niet op te geven voor de Nieuwsbrief.