Historische Bridgetocht Schiedam

In Memoriam Theo Broeren

Foto800-H6WUZOUI

 

 

 

Woensdag 16 oktober 2013 overleed onze oprichter en erelid

 

 

Theodorus Hendricus Broeren

 

Theo

 

Wij namen afscheid van hem met de volgende woorden

 

 

Beste familie,vrienden en bekenden van Theo,

 

Ik sta hier als voorzitter van Bridgeclub Schiedam ‘59 en namens die club wil en kan ik eigenlijk maar een ding zeggen; namelijk: Dank je wel Theo!

 

Dank je wel dat jij samen met je broer Nol en acht vrienden hebt besloten tot het oprichten van onze club. Dankzij jullie initiatief hebben we in Schiedam al 54 jaar een bridgevereniging die veel mensen wekelijks een sportieve en gezellige avond bezorgt.

 

Dank je wel dat jij altijd lid bent gebleven . Je was niet zomaar een lid, maar hebt lange tijd tot de top van onze vereniging behoord.

Je was driemaal kampioen van Schiedam en tweemaal kampioen in de hoofdklasse 4-tallen.

En ik zou bijna zeggen,natuurlijk was je ook verschillende keren clubkampioen.

Voorwaar een ranglijst om trots op te zijn. Dat zijn we bij Schiedam ’59 dan ook en daarom was je de laatste vier jaar zelfs erelid.

 

Dank je wel dat je tot op hoge leeftijd actief bleef in de club. Niet alleen aan tafel,maar ook bij evenementen. Een paar jaar geleden was je nog vrijwilliger bij onze Historische Bridgetocht.

 

Dank je wel dat jij na je werkzame leven niet stil bent gaan zitten, maar begon met het geven van bridgelessen. Ik weet niet hoeveel Schiedammers dankzij jou hebben leren bridgen,maar het zijn er heel veel. Dit betekent dat jij heel veel mensen plezier en ontspanning hebt bezorgd.

 

En Theo, dank je wel voor al die keren dat ik tegen je heb mogen spelen. Het was altijd een genoegen,vooral als ik van je verloor,wat meestal het geval was.

Dit klinkt natuurlijk raar, maar als jij door een van je sublieme acties een spel perfect afspeelde, kreeg je zulke ontzettende pretogen dat het mijn verlies ruimschoots compenseerde.

 

Schiedam ’59 verliest met Theo de laatste van haar oprichters.

Theo wij zullen ons best doen om jouw club te laten voortleven met jouw sportiviteit en gedrevenheid als leidraad.

 

Vaarwel Theo.

 

Marianne Broeren

Voorzitter

Contact

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoon:

06-53882491