Historische Bridgetocht Schiedam

Welkom

 

Bridgetocht logo onderkant

 

Welkom op de website van de Historische Bridgetocht Schiedam.

 

Ieder jaar vindt, op de eerste zaterdag van september, hét bridge-evenement van Schiedam plaats. De Historische Bridgetocht Schiedam.

De naam zegt het al: er wordt op de mooiste en meest historische plekjes in het historisch centrum van Schiedam gebridged.

Op deze website kunt u alle informatie over dit evenement vinden. Zowel van de aankomende editie als van de voorgaande (14!) edities.

 

 

Bent u op zoek naar informatie over B.C. Schiedam '59? Klik dan rechts bovenaan (computer) of hier onder (mobiel apparaat) op het logo van onze bridgeclub.

 

 

De website is nog in opbouw. Kom dus regelmatig even langs om te kijken wat er is toegevoegd!

Zomeravondcompetitie 2018

 

Schiedam '59 organiseert dit jaar weer een zomeravondcompetitie! De competitie zal starten op maandag 4 juni en de laatste speelavond zal op maandag 20 augustus zijn.

Op 16, 23 en 30 juli zal er niet gespeeld worden.

 

We starten om 19.45 uur met spelen. We willen eenieder die mee wil doen dan ook verzoeken zich vóór 19.30 uur in te schrijven.

De kosten voor deelname bedragen voor leden van Schiedam '59 € 2,-, voor overige NBB leden € 2,50 en voor niet NBB leden € 3,-.

 

De zomeravondcompetitie zal plaatsvinden op onze nieuwe locatie:

 

Wijkcentrum De Erker

Jan van Avennestaat 32

3117PR Schiedam

BC Schiedam '59 gaat verhuizen!

 

Per 1 juni 2018 zal Bridgeclub Schiedam '59 een nieuw onderkomen hebben. Met veel plezier kijken wij uit naar onze eerste speelavond in:

 

Wijkcentrum De Erker

Jan van Avennestaat 32

3117PR Schiedam

 

Balletje Bridge 2018

 

Onze jaarlijkse golfdag "balletje bridge 2018" zal worden gehouden op 12 Juli op golfclub Kleiburg. Alleen leden van onze bridgeclub met hun partners mogen deelnemen aan deze bijzonder gezellige golfdag. De dag wordt afgesloten met een diner waar ook niet golfers van onze club aan mogen deelnemen. Verdere inlichtingen en opgeven bij Jos Overmans.

Contact

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoon:

06-53882491